het eerste hoofdstuk

uitgave eerste "Netwerk"

“Begin september 1996 is Van Hattem Infratech gestart; een bedrijf dat actief is op het gebied van onder- en bovengrondse kabel- en leidingenwerkzaamheden voor de industriële markt. In één jaar tijd is voor vijf grote opdrachtgevers in de Botlek gewerkt en zijn dertien projecten uitgevoerd.”

Dertien projecten uitgevoerd in één jaar 

“Het eerste project is in nauw overleg met opdrachtgever Akzo Nobel Chemicals aangenomen. De reden een offerte te mogen uitbrengen in concurrentie, heeft het bedrijf te danken aan het feit dat directeur H. (Hans) van Hattem reeds vele jaren ervaring heeft in deze markt.

H. van Hattem heeft gedurende 25 jaar ervaring opgedaan bij twee van de grootste aannemingsbedrijven in Nederland. Bij het laatste dienstverband was hij verantwoordelijk voor de projectverwerving en de uitvoering van onder- en bovengronds kabel en leidingwerk voor de industriële markt. Dat vormde de basis voor Van Hattem Infratech. “

ONZE WERKZAAMHEDEN
kwaliteit
100%
betrouwbaar
100%

Eerste werk bij Akzo Nobel Chemicals

Van Hattem Infratech heeft het allereerste project aangenomen voor Akzo Nobel Chemicals. Dit project ging om inspectiewerkzaamheden voor het koelwaterriool aan de Welplaatweg in de Botlek. Tijdens de inspectie bleek dat een verbinding lekkage vertoonde. Dat heeft tot gevolg gehad dat er een 32 duims leiding vrij gegraven en voor een deel vervangen moest worden. Midden op het terrein waar Akzo zijn corebusiness moest doen, namelijk het maken van grondstoffen voor polyvinylchloride (PVC). Op hetzelfde Bedrijvenpark Botlek wordt nog steeds vinylchloridemonomeer (VCM) geproduceerd dat via een pijpleiding wordt getransporteerd naar een andere productieplant. Daar wordt de VCM omgezet naar PVC.

Het project is succesvol afgerond en heeft Akzo Nobel Chemicals behoedt voor grotere gevolgen die deze lekkages met zich mee hadden gebracht, als dit niet was opgemerkt door Van Hattem Infratech.

Privacy Beleid
Wanneer je onze website bezoekt, slaat de browser geen informatie van specifieke diensten op.