Onze missie

Onze medewerkers vormen, samen met het gedachtengoed, het fundament van ons bedrijf en zonder hun passie, kennis en vakbekwaamheid zouden we niet zijn waar we nu zijn. Door de veranderende behoefte van onze opdrachtgevers te begrijpen helpen wij hen het meest.

Door vooruit te gaan eren wij ons verleden. Nieuwe markten, innovatieve oplossingen, maar zonder ons verleden, onze waarden en visie uit het oog te verliezen. Om ons te begeleiden op deze reis, hebben wij onze strategie. Die richt ons, en geeft een kader om onze prioriteiten dicht bij onze cultuur en visie te houden –en nog dichter bij onze opdrachtgevers.

Onze visie

Wij zijn een heel diverse groep gewone mensen met een passie voor techniek en bijzondere constructies. Ons enthousiasme om samen de wereld te verbeteren betekent dat veel talenten hun weg naar ons vinden. En wij zijn altijd op zoek naar mensen die onze positieve mindset delen.

Wij bouwen verder op het fundament met veranderingen voor de lange termijn. Dit uit zich in een sterke intrinsieke motivatie iedere dag opnieuw te kijken naar hoe en waar wij kunnen verbeteren en vereenvoudigen.

meer weten?
neem contact op

    VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

    Help ons met het opbouwen met  de matties van Van Hattem, de Hatties!

    Privacy Beleid
    Wanneer je onze website bezoekt, slaat de browser geen informatie van specifieke diensten op.