SUSTAIN

ABILITY

The ability to sustain -to co-exist together.
De wereld is ons speelveld. Samen kunnen we impact hebben op de samenleving en de wereld.
25

JAAR
Impact

Hoe wij geholpen hebben
ONZE bijdrage
Wij hebben ons vanaf de oprichting gericht op bijdragen aan zowel maatschappelijke-, individueel- als team- en talentontwikkeling.
maatschappelijk betrokken 100%
100%
talentontwikkeling 100%
100%
teamsponsoring 100%
100%

maatschappelijk betrokken

In verbinding met onze omgeving. Daarom zijn wij betrokken bij verschillende maatschappelijke initiatieven en medisch wetenschappelijk onderzoek. Van schone drinkwatervoorzieningen in Sierra Leone tot klassieke muziek in de operatiekamers van het Erasmus MC.

talent ontwikkeling

Om het hoogste niveau te bereiken, moet je talenten ontdekken, ontwikkelen en onderhouden. Wij trekken talent aan en werken er graag mee samen, zowel in de sport als op de werkvloer en doen niets liever dan dit helpen ontwikkelen.

team
sponsoring

Alleen ga je snel, samen kom je verder. Vanzelfsprekend dragen wij graag bij aan lokale initiatieven en teams die onze hulp goed kunnen gebruiken. Ook op deze manier nemen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

maatschappelijk betrokken
Wij blijven maatschappelijke betrokken. Nu en in het verleden zijn we betrokken geweest bij medisch wetenschappelijk onderzoek naar neuroblastoom (Villa Joep), klassieke muziek in de operatiekamers en onderzoek naar alvleesklierkanker in het Erasmus MC. Ook hebben wij bijgedragen aan de ontwikkeling van schone drinkwatervoorzieningen in Freetown, Sierra Leone. Wij blijven investeren in een betere toekomst voor iedereen.
talent ontwikkeling
De jeugd heeft de toekomst. Of dat in een werkplaats is waar de grootste schepen ter wereld gebouwd worden en wij een laswedstrijd organiseren, of op een tennisbaan waar een Nederlands Jeugdkampioen wordt klaargestoomd voor het grote werk. Onze overtuiging is dat talentontwikkeling noodzakelijk is voor een betere wereld van morgen en daar helpen wij graag aan mee.
teamsponsoring
We weten dat onze opdrachtgevers willen dat wij helpen om mensen te inspireren gezond te leven en duurzaam inzetbaar te houden. Door de jaren heen hebben wij verschillende (voetbal)teams gesponsord, een zaalvoetbaltoernooi en verschillende sportieve wedstrijden en toernooien georganiseerd. Door te investeren in gezondheid creëren we niet alleen een leuke, maar ook een veilige werkomgeving waar iedereen zijn beste bijdrage kan leveren. Wij willen iedereen naar een zo optimaal mogelijke vitaliteit brengen, zowel geestelijk als lichamelijk.

Samen

verder

Hoe wij nu helpen
ONZE strategie
Wij zijn ons altijd bewust geweest van onze omgeving door actief te kijken en bij te dragen.
ketenverantwoordelijkheid 100%
100%
Duurzame gezondheid 100%
100%
bewust ondernemen 100%
100%

keten verantwoordelijKHEID

Iedere dag beoordelen wij onze positie in de waardeketen. Wij nemen de verantwoordelijkheid om te kijken hoe we elkaar het beste kunnen helpen.

duurzame gezondheid

Wij hebben ons altijd ingezet voor duurzame gezondheid. Door middel van sociaal-maatschappelijke betrokkenheid, sponsorships voor sport(ploegen), talentontwikkeling en zelf actief bijdragen aan sportevenementen.

bewust ondernemen

We begrijpen welke impact we met elkaar kunnen hebben op de wereld. Dat betekent dat we altijd kijken naar hoe we van meerwaarde kunnen zijn voor onze opdrachtgevers en medewerkers. Op ieder vlak.

Hoe wij verder gaan helpen
ONZE toekomst
Om een grotere positieve impact te creëren, hebben we drie belangrijke uitdagingen geïdentificeerd die van invloed zijn op ons:
klimaatverandering 100%
100%
niet-duurzame consumptie 100%
100%
bewust ondernemen 100%
100%

klimaat verandering

Niet langer een verre bedreiging, maar een zichtbare realiteit, geloven wij dat klimaatverandering een van de grootste uitdagingen is waarmee de mensheid nu wordt geconfronteerd.

niet-duurzame consumptie

In een wereld die op dit moment meer hulpbronnen gebruikt dan er voor handen zijn, legt niet-duurzame consumptie een nog grotere druk op de planeet.

bewust ondernemen

Samen kunnen we het verschil maken. We zien de nabije toekomst als mogelijkheid om ons bewust van onze omgeving, een nog grotere impact te creëren.

circulair en klimaatpositief
We zijn erop gericht om met behoud van kwaliteit en efficiency het milieu steeds minder te belasten. Er is door de jaren heen geïnvesteerd in nieuwe systemen en steeds milieuvriendelijkere oplossingen. We blijven hier voortdurend verdere verbeteringen doorvoeren.
gezond en duurzaam leven
We weten dat onze opdrachtgevers willen dat Van Hattem Infratech helpt om mensen te binden en te boeien, inspireren gezond te leven en duurzaam inzetbaar te houden. Door te investeren in de gezondheid, ontwikkeling en veiligheid van onze medewerkers, creëren we een veilige en uitdagende werkomgeving waar iedere medewerker zijn beste bijdrage kan leveren. Wij willen iedereen naar een zo optimaal mogelijke vitaliteit brengen, zowel geestelijk als lichamelijk.
ontwikkeling en innovatie
We richten ons op markten waar wij waarde kunnen toevoegen met ons specialisme en met bedrijven die onze kernwaarden delen. Succes wordt bereikt door samen voortdurend te veranderen. Innovatie ontstaat niet uit zichzelf maar wordt gevoed vanuit de intrinsieke motivatie steeds opnieuw te willen verbeteren en te vereenvoudigen.
HELP JE MEE ONZE TOEKOMST VORM TE GEVEN?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op!

    Privacy Beleid
    Wanneer je onze website bezoekt, slaat de browser geen informatie van specifieke diensten op.