transform

together

25

JAAR
ERVARING

De wereld om ons heen verandert –en snel.
Samen kunnen we een positieve impact hebben op de samenleving en de wereld. Door de kracht van digitalisering te benutten en te verspreiden geven wij mensen de kans te worden wie ze willen zijn, met vertrouwen, samen en meesterschap als centrale waarden.
"Geef met alles wat je doet, je onverdeelde aandacht. Wat je echt aandacht geeft, groeit." - Hans van Hattem, oprichter en CEO
Hoe wij kunnen helpen
ONZE KRACHT
Iedereen is uniek. Wij bouwen op-maat-gemaakte, unieke software om bedrijfsprocessen te optimaliseren en denken mee in het vereenvoudigen van complexe uitdagingen.
Wij leveren, op tijd en in full term.
Understanding 100%
100%
Agile 100%
100%
On time in Full 100%
100%

process mining

Iedereen bedrijf heeft uniek DNA in de vorm van data en software. Wij beginnen met helpen jullie je DNA ontrafelen en zo de processen in het bedrijf te vereenvoudigen en verbeteren.

Robotic process automation

Wij maken repeterende, foutgevoelige taken eenvoudig. Met een druk op de knop.

FUNDAMENT
Met Van Hattem Works maken we gebruik van 25 jaar kennis en expertise in digitale transformatie, op het gebied van wet- en regelgeving, een gezonde dosis lef en humor.
WAARDEN
Wij zijn een bedrijf waar mensen trots op zijn om deel vanuit te maken. Onze waarden vertegenwoordigen ons daarmee het best: Honesty, Autonomy, Trust, Together, Energy en Mastery. Wij helpen elkaar, altijd, daar waar we kunnen. Zijn tot op het bot toe eerlijk. Wij zijn gespecialiseerd in wat wij doen. Betrouwbaar in hoe we het doen. Enthousiast over waarom we het doen. 
IMPACT
De industrie wordt slimmer en duurzamer. Windenergieparken vervangen boorplatformen. Op de zeebodem oogst een pijpenlegger tegelijkertijd kobalt, voor lithium-ion batterijen. Digitalisering en nieuwe technologieën veranderen veel ten goede. Dit betekent nieuwe kansen en uitdagingen.
Samen kunnen de wereld echt veranderen.
Meer weten?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.