25

JAAR
ERVARING

De geboortegrond van oprichter Hans van Hattem (1950) ligt in het noorden van Nederland.
Zijn werk in de boven- en ondergronds kabels en leidingen bracht hem naar de Botlek, Europoort en de Maasvlakte. En in Groot-Ammers, een klein dorpje aan de Lek, is Van Hattem Infratech in 1996 opgericht.

Met veel verstand van zaken, een gezonde dosis lef en de gun-factor is Van Hattem Infratech begonnen met het op projectbasis aannemen van werk in de petrochemische industriegebieden.

Wij helpen elkaar, altijd, daar waar we kunnen. Zijn tot op het bot toe eerlijk. Wij zijn gespecialiseerd in wat wij doen. Betrouwbaar in hoe we het doen. Enthousiast over waarom we het doen. Deze aanpak vormt onze manier van zakendoen en maakt ons trots op waar we vandaan komen.
"Geef met alles wat je doet, je onverdeelde aandacht. Wat je echt aandacht geeft, groeit." - Hans van Hattem, oprichter en CEO
ONZE OPDRACHTGEVERS
Op dit moment zijn onze opdrachtgevers voornamelijk werkzaam in de industrie, maritiem en techniek –en dit wordt snel breder.
VAN HATTEM INFRATECH
WIE WIJ ZIJN
Van Hattem Infratech heeft het Uitzendbureau en Salland Intertech voortgebracht en daarin huist onze kernactiviteit: het detacheren van personeel voor onze opdrachtgevers. Om onze basis te verbreden is daar Van Hattem Works bijgekomen, voor het bemiddelen van personeel. Wij nemen het beste uit het verleden mee naar de toekomst en verbeteren dat. Op dit moment zijn onze opdrachtgevers voornamelijk werkzaam in de industrie, maritiem en techniek –en dit wordt snel breder. We richten ons op markten waar wij waarde kunnen toevoegen met ons specialisme en met bedrijven die onze kernwaarden delen. Succes kan bereikt worden door samen voortdurend te veranderen. Het werken aan- en in standhouden van een betrouwbare relatie tussen opdrachtgever en medewerker is essentieel. Wij zijn trots op onze mensen, zij maken ons tot wie wij zijn: gespecialiseerd, betrouwbaar en eerlijk.
"A society grows great when old men plant trees whose shade of which they know they shall never sit. Good people do good things for other people. That's it. The End. -Afterlife S1
uitzendbureau, uitzenden, personeel, technisch personeel, lasser, lassen, ijzerwerker, werken bij, on- en offshore, tankbouw, scheepsbouw,
ONZE  projectEN
NIEUW LOGO
Borselle Alpha en Bêta
Pioneering spirit
Swiss Re Building
London Eye
British Airways i360
HET VOLGENDE HOOFDSTUK
WIE GAAT MET
ONS MEE?
De wereld om ons heen verandert –en snel. De industrie wordt slimmer en duurzamer. Windenergieparken vervangen olieboor platformen. Op de zeebodem oogst een pijpenlegger tegelijkertijd kobalt, voor lithium-ion batterijen. Digitalisering en nieuwe technologieën veranderen veel ten goede. Dit betekent nieuwe kansen en uitdagingen. Samen kunnen we impact hebben op de samenleving en de wereld.
Om deze transformatie te helpen vormgeven zijn we vastberaden in onze stappen. Onze medewerkers vormen, samen met het gedachtengoed, het fundament van ons bedrijf en zonder hun passie, kennis en vakbekwaamheid zouden we niet zijn waar we nu zijn. Door de veranderende behoefte van onze opdrachtgevers te begrijpen helpen wij hen het meest. Door vooruit te gaan eren wij ons verleden. Nieuwe markten, innovatieve oplossingen, maar zonder ons verleden, onze waarden en visie uit het oog te verliezen. Om ons te begeleiden op deze reis, hebben wij onze strategie. Die richt ons, en geeft een kader om onze prioriteiten dicht bij onze cultuur en visie te houden –en nog dichter bij onze opdrachtgevers.
Logo-White
VRAGEN?

Wil je meer weten over werken met ons, neem direct  contact met ons op!

Privacy Beleid
Wanneer je onze website bezoekt, slaat de browser geen informatie van specifieke diensten op.