nieuw logo

Sinds de start in 1996 werd vol trots het logo van Van Hattem Infratech gedrukt op stickers voor helmen, de overalls die gedragen worden tijdens werkzaamheden, op de leenauto’s die Van Hattem Infratech rond hebben gereden en op de deur van ons kantoor, waar het hart van de organisatie klopt.

Dit logo heeft ons door bijzondere tijden geholpen en heeft het gezicht gegeven waar het allemaal mee begonnen is: boven- en ondergronds kabels en leidingen.

…ons logo vertegenwoordigt ons hart, een diamant en een schild dat ons beschermt, overal en altijd!

Zoals alles gedurende de tijd verandert, verandert ook Van Hattem Infratech. Om naar de toekomst een nieuw gezicht te geven aan de kernwaarden, hebben we ons logo ook aangepast. Door vooruit te gaan eren wij ons verleden.

Wij helpen elkaar, altijd, daar waar we kunnen. Zijn tot op het bot toe eerlijk. Wij zijn gespecialiseerd in wat wij doen. Betrouwbaar in hoe we het doen. Enthousiast over waarom we het doen. Onze waarden vertegenwoordigen ons het best: eerlijkHeid, Autonomie, verTrouwen, Team, Energie en Meesterschap. Deze aanpak vormt ons en maakt ons trots op waar we vandaan komen.

Het lettertype is stoer en sterk. Het beeldmerk vertegenwoordigt ons als een hart, waar vanuit we werken, als een diamant, sterk en helder en als een schild, dat ons beschermt, overal en altijd!

logo-1030x380
Privacy Beleid
Wanneer je onze website bezoekt, slaat de browser geen informatie van specifieke diensten op.